Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شاکری روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت : در حال حاضر یک زوج قطار از گرمسار و6زوج قطار از شهرستان پیشوا مردم گرمسار و شهرستان های ورامین ، قرچک و پیشوا را به پایتخت منتقل می کند که با بهره برداری کامل از پروژه قطار شهری تهران – ورامین – گرمسار ، این قطار هر10دقیقه مردم این مناطق را به پایتخت می رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : به منظور اجرای پروژه قطار شهری تهران – ورامین – گرمسار ، چهار پروژه زیر گذر های 15 خرداد ، باغ صالح و موسی آباد و پل روگذر امام رضا (ع) در شهرستان ورامین در دست اجرا است و این پروژه ها در راستای دیدگاه مدیرعامل شرکت راه آهن مبنی بر رفع مشکلات شهرهایی که راه آهن از میان آن ها عبور می کند احداث می شود.
وی اظهار کرد: در محل احداث پل امام رضا (ع) ، گذرگاهی هم سطح وجود داشت که با توجه به تعدد عبور قطار ، به تغییر وضعیت نیاز بود همچنین در محل زیر گذر 15 خرداد، پلی زیر گذر وجود داشت که ورامین را به 2 بخش برخوردار و نیمه برخوردار تقسیم کرده بود و با نظر و درخواست مسئولان شهری ، این پل حذف و به صورت زیر گذر اصلاح گردید.
شاکری گفت : زیرگذرهای موسی آباد و باغ صالح ورامین در 2 باکس 2 متری به منظور عبور عابر پیاده در زیر خط راه آهن احداث شده بود که با توجه به گسترش مناطق شهری ، به تعریض نیاز داشت.
وی تصریح کرد: برای احداث این پروژه ها در ورامین ، دولت بیش از یکصد میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده است.
وی افزود : پروژه زیر گذر 15 خرداد 70 میلیارد تومان ، پل روگذر امام رضا (ع) ، 25 میلیارد تومان و هر یک از زیرگذرهای باغ صالح و موسی آباد 10 میلیارد تومان هزینه در بر دارد.
مدیرکل راه آهن استان تهران افزود : به منظور احداث ایستگاه راه آهن ورامین که از بخش های کامل تجاری ، خدماتی و درمانی برخوردار خواهد بود دولت یکصد میلیارد تومان بودجه اختصاص داده است.
وی بیان کرد: در جریان اجرای این پروژه ها معارضینی از جمله انتقال لوله های آب و گاز و خطوط برق وجود دارد که رفع آن به زمان نیاز داشت همچنین در جریان اجرای برنامه نوروزی راه آهن از 25 اسفند 95 تا 16 فروردین 96 ، کلیه عملیات عمرانی متوقف گردید که این امر باعث شد تا زمان تکمیل این پروژه ها از حد پیش بینی شده طولانی تر شود.
شاکری افزود : زیر گذرهای باغ صالح و موسی آباد از سمت قطارهای حومه ای به عرض هشت متر تعریض شده که با تکمیل خط چهارم قطار سراسری و فعال ، سمت دیگر نیز به طور کامل تعریض می گردد ضمن این که شهرداری ورامین نیز می باید نسبت به تعریض مسیر منتهی به این زیرگذرها اقدام کند.
وی بیان کرد: با برگزاری جلسه مشترک با مسئولان شهرستان ورامین و بازدید از محل اجرای پروژه ها ، زمینه لازم برای رفع معارضان فراهم شده و دستورات لازم برای این امر صادر گردید تا پروژه زیر گذر 15 خرداد تا 25 اردیبهشت و پل روز گذر امام رضا (ع) تا 15 خرداد امسال برای استفاده از مردم به طور کامل به بهره برداری رسد.
شاکری گفت : زیر گذرهای موسی آباد و باغ صالح نیز با اجرای اصلاحات و به محض این که 2 خط حومه ای که یک خط آن از تهران تا گرمسار افتتاح شده به طول کامل اجرا شود ،تعریض و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی بیان کرد: در حال حاضر یک زوج قطار از گرمسار تا تهران و 6 زوج قطار بین پیشوا تا تهران مردم این مناطق را به پایتخت منتقل می کند.
مدیرکل راه آهن استان تهران اظهار کرد: با تکمیل خط چهارم ، برنامه راه آهن این است که هر 10 دقیقه قطار شهری از گرمسار و پیشوا به تهران اعزام شود.
پروژه قطار شهری تهران – ورامین – گرمسار از مصوبات دولت نهم است که دولت یازدهم نسبت به اجرا و تکمیل آن اقدام کرده است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: سید حسن میری انتشاردهنده: موسی فعالیان
تهرام/7254 / 1539

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۵۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان

خبرگزاری مهر، گروه جامعه: طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6097237 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • توزیع بیش از ۱۶ هزار صندوق رای در ۲ حوزه انتخابیه تهران و ورامین
  • ۱۶هزار و ۵۵۴صندوق رأی در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین توزیع شد
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد
  • پایان ۳۹ سال غربت/ تشییع پیکر معلم شهید در ورامین
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان