Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی در نظارت میدانی اخیر خود با حضور در روستاهای کریم‌آباد، صالح‌آباد، مرتضی‌گرد و شهرک رسالت در بخش آفتاب از نزدیک با مسائل و مشکلات این منطقه آشنا شده و تصمیماتی را برای حل مشکلات مردم مناطق ذکر شده اتخاذ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه که  در مسجد امام حسن(ع) روستای کریم‌آباد برگزار شد، سیدرضا تقوی رئیس مجمع نمایندگان تهران، علی خضریان و سیدعلی یزدی‌خواه نمایندگان تهران در مجلس، علی القاصی‌مهر رئیس کل دادگستری استان تهران، علیرضا جعفری شهردار منطقه ۱۹، مسئولان فرمانداری تهران و بخش آفتاب و دیگر مسئولان ادارات دولتی حضور داشتند.

علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان تهران در تشریح مصوبات این نظارت میدانی اظهار داشت: در جلسه جمع‌بندی این بازدید با توجه به اظهار گلایه مردم ساکن در محدوده دکل‌های برق فشار قوی، مقرر شد انتقال دکل‌های برق فشار قوی در دو فاز طی سال‌ جاری و برای روستای صالح‌آباد شرقی نیز حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۲ صورت گیرد.

وی ادامه داد: همچنین مقرر شد به منظور ساماندهی خط اتوبوسرانی شهرک رسالت به مقصد محمدیه و مترو علی‌آباد ضمن افزایش ۴ دستگاه اتوبوس و تعمیرات اساسی ناوگان اتوبوسرانی برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم جهت فعالیت ۱۴ دستگاه اتوبوس صورت گرفته و نتیجه آن به فرمانداری تهران ظرف مدت ۴۵ روز اعلام شود. ضمن اینکه مقرر گردید تکمیل پروژه ساماندهی فاضلاب روستاهای رسالت، صالح آباد و کریم آباد از ابتدای شهریور ماه آغاز و تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی مردم در منطقه ۱۹ تهران قطعی‌های مربوط به آب شرب می‌باشد که مقرر گردید بازسازی و نوسازی مخازن و خط لوله آبرسانی مرتضی‌گرد به طول ۱۰ کیلومتر تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام و مخازن ذخیره آب شرب که ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته تا پایان سال احداث شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد و شهرداری منطقه ۱۹ موظف به همکاری با این پروژه و عدم ممانعت از اجرا است.

وی افزود: ضمنا مقرر شد موضوع تأمین اعتبارات مورد نیاز پروژه فاضلاب از سوی مجمع نمایندگان استان تهران پیگیری و حل شود. همچنین با عنایت به مشکلات مردم در موضوع کمبود پارکینگ در بازار این بخش، مقرر شد در خصوص احداث پارکینگ روستای صالح آباد نیز حداکثر طی ۱۰ روز آینده نشستی با حضور مدیران و مسئولان ذیربط توسط معاون عمرانی و فرماندار تهران برای بررسی این موضوع تنظیم شود.

خضریان در خصوص دیگر مصوبات این نظارت میدانی نمایندگان تهران در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: موضوع طرح آبیاری بوستان شهدای صالح‌آباد حداکثر طی ۱۰ روز آینده توسط شهرداری منطقه ۱۹ به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین با توجه به کمبود مراکز بهداشت در بخش آفتاب مقرر گردید معاون امور هماهنگی عمرانی فرماندار تهران طی ۱۰ روز آینده جلسه‌ای با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران و خیرین صالح‌آباد برگزار کرده و برای احداث درمانگاه برنامه‌ریزی‌ شود.

عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان استان تهران افزود: همچنین مصوب شد حوزه قضایی بخش آفتاب در خصوص اراضی مورد اختلاف روستای کریم آباد در اسرع وقت در یک شعبه ویژه بررسی و موضوعات را تعیین تکلیف کند. همچنین زمین مناسب برای احداث ساختمان حوزه قضایی بخش آفتاب حداکثر تا ۱۰ روز آینده جانمایی شود و طی یک هفته آینده نیز برای احداث سالن ورزشی بخش آفتاب بخشدار این منطقه طرحی را تدوین و به بنیاد مسکن ارسال کرده و بنیاد مسکن نیز طی مدت یک ماه نسبت به الحاق عرصه در نظر گرفته شده برای سالن ورزشی و سالن مدیریت بحران و درمانگاه اقدام کند.

وی ادامه داد: ضمنا مقرر شد طی ۱۰ روز آینده جلسه‌ای در فرمانداری تهران با هماهنگی معاونت عمرانی فرماندار و با حضور بخشدار بخش آفتاب برای ساماندهی اراضی تعاونی مسکن بسیجیان آفتاب و رسالت و همچنین تعیین تکلیف مسائل مرتبط با اراضی این بخش‌ها تشکیل شود.

خضریان با اشاره به فقدان امکانات هلال احمر و بهزیستی در منطقه ۱۹ و همچنین ضعف زیرساخت‌های تحصیلی در منطقه مرتضی‌گرد خاطر نشان کرد: برای حل این مشکلات قرار شد فرمانداری تهران این مسائل را پیگیری نماید و در ابتدای سال تحصیلی آتی یعنی مهرماه ۱۴۰۱ در مقاطع تحصیلی کار و دانش دخترانه، ابتدایی و دور دوم متوسطه پسرانه در روستای مرتضی‌گرد توسط آموزش و پرورش منطقه ۱۹ تجهیز و به بهره‌برداری برسد.

وی گفت: همچنین دو قطعه زمین آموزشی نیز توسط بنیاد مسکن برای احداث مدرسه تحویل آموزش و پرورش شود و با توجه به لزوم تأمین سرانه آموزشی در روستای خلازیر و بهبود شبکه آموزشی و تعیین تکلیف تغییر کاربری اراضی آموزشی به مسکونی اقدام شود.

خضریان در بخش پایانی صحبت‌های خود در خصوص مصوبات عمرانی بازدید نظارتی اعضای مجمع نمایندگان استان تهران به منطقه ۱۹ گفت: قرار شد معاون امور هماهنگی فرماندار تهران طی حداکثر یک ماه آینده جلسه‌ای با مالکان طرح تقاطع غیرهمسطح شهید هاشمی برای بهره‌برداری از این پروژه نیمه کاره به منظور رفع مشکلات معارضین برگزار نماید و موضوع ترافیک روستای صالح آباد غربی و پلیس راهور منطقه ۱۹ طی یک ماه آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس منطقه 19 تهران روستای کریم آباد صالح آباد مرتضی گرد مجمع نمایندگان استان تهران نمایندگان تهران در مجلس فرمانداری تهران طی ۱۰ روز آینده تا پایان سال بهره برداری برای احداث صالح آباد مرتضی گرد بخش آفتاب کریم آباد منطقه ۱۹ مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است

به گزارش خبرآنلاین، حتی اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

روزنامه فرهیختگان نوشت: اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آنها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.
کاسبان کاهش مشارکت
خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت‌ دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با 50 یا 60 هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت و عدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904137

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس